E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

11 Ocak 2017 Çarşamba

24 Saat - Claire Seeber - PDF ve EPUB indir


24 saat e kitapClaire Seeber'dan muhteşem bir aksiyon romanı, Londra sokaklarının atmosverini bu kitabı okurken sanki Londra'yı yaşayacaksınız, Usta gerilim, aksiyon yazarı bu 24 saat kitabında gerilim ve kısıtlı zamanın da katmış olduğu stresle soluk soluğa tek çırpıda bitireceğiniz bu kitabı okumanızı tavsiye ederiz. Eski aksiyon kitaplarından uzak daha popüler ve güncel bir macera okumak isterseniz doğru tercih  24 Saat kitabıdır.

24 Saat Hakkında


Laurie'nin en iyi arkadaşı olan Emily, tuhaf bir yangında ölmüştür. Küçük kızı ise kayıptır! Genç kadının, canını kurtarması için sadece 24 saati vardır; fakat, Laurie kızını bulmak için Londra sokaklarında tehlikeyi kovalamak zorundadır!



Pamuk Prenses Üçlemesi - Salla Simukka - PDF indir

Full Serisi
1. Kitap:  Kan Kadar Kırmızı
2. Kitap: Kar Kadar Beyaz
3. Kitap: Abanoz Kadar Siyah



Pamuk prenses üçlemesi serisi



Salla Simukka'ın bu muhteşem üçleme serisi bir çok  ülkede en çok satılanlar listesinin başında yer almaktadır. Yorumcuların olumlu yorumları ve okuyucuların bu kitabı okurken adeta kitabın içinde kurgunun bir parçası olmaları kitabın ne kadar gerçekci bir atmosfer içerisinde geçtiğini ve okuyucuyuya kitabı bir solukta bitirmesine sebep olmaktadır. Eğer bir gerilim / korku severi iseniz kesinlikle bu  Pamuk prenses üçlemesini okumanızı tavsiye ederiz.
  

Pamuk Prenses Üçlemesi Hakkında


Kan Kadar Kırmızı

Lumikki Andersson gizemli yalanlar söylemeye alışkındır ama başkalarının işine karışmamak gibi de bir kuralı vardır. Okulun karanlık odasında desteler dolusu kanlı para bulunca bu kural bozulur. Lumikki bir anda kendini katillerin, dolandırıcıların kol gezdiği tehlikeli bir dünyanın içinde bulur. Artık olayları uzaktan izleyen bir seyirci olmaktan çıkarak bir hedef haline gelmiştir ve aklını kullanıp acımasız bir katilden kurtulması gerekmektedir. Ünlü Finli polisiye yazarı Salla Simukka'nın eşsiz gerilim dizisi Pamuk Prenses'in ilk kitabı Kan Kadar Kırmızı'yı okurken tüyleriniz ürperecek!

Kar Kadar Beyaz

Lumikki Andersson yaşadığı korkunç olayları unutmak ve şehirden uzaklaşmak için tatile çıkar. Kırmızı kiremitli çatıların güneşte pırıl pırıl parladığı Prag'a gider. Ancak her turistin yaptığı gibi şehrin keyfini çıkarmaya çalışırken takip edildiğini fark eder. Hem de tıpkı kendisi gibi İsveççe konuşan kahverengi saçlı bir kız tarafından... Genç kız bir gün Lumikki'nin karşısına dikilir ve kız kardeşi olduğunu iddia eder. 

Bu sözler Lumikki'yi korkuturken aynı zamanda içindeki macera tutkusunu körükler. Ve kendisini Prag sokaklarında bir katilden kaçarken bulur.

Abanoz Kadar Siyah

Prag'da yaşadığı tehlikeli maceranın ardından Lumikki Anderson, Finlandiya'ya geri döner ve hayatına kaldığı yerden devam eder. Fakat tek bir farkla; tutkuyla bağlandığı, âşık olduğu o insan artık yoktur. Şimdi yeni bir hayatı ve yeni bir erkek arkadaşı vardır. O sıralar okulda sahnelenmekte olan ve günümüze uyarlanan Pamuk Prenses oyununda ona başrol teklif edilir. Lumikki sahne çalışmalarını sürdürürken tüyler ürperten tutkulu aşk mektupları almaya başlar. Ne pahasına olursa olsun bu tutkulu aşk mektuplarını yazan kişinin kimliğini ortaya çıkarmak ister. Bunun için de amansız bir oyunun içine girer.

Acaba Lumikki abanoz kadar siyah kalbi olan bukişiden sevdiklerini koruyabilecek midir? 

İNDİR