E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Game Of Thrones Serisi - Taht Oyunları- PDF indir

game of thrones serisi e kitap indir

Game Of Thrones Hakkında

Game Of Thrones son zamanların çok konuşulan kitap ve dizileri rekorlar kıran bir George R. R. Martin  çalışmasıdır. O çağda geçen fantastik, çekişmeli, entrikalı ve bol aşklı bu seri her kitleden okuyucuyu içine çeken bir kitaptır. Game Of Thrones e kitabını sitemizden indirerek ister mobilden, tablettinizden veya bilgisayarınızda her an rahatlıkla okuyabileceğiniz bu Game Of Thrones serisini mutlaka arşivinizde yer veriniz. Türkçe karşılığı  Taht Oyunları  olan bu kitap serisi oldukça kaliteli bir çeviriye sahiptir iyi okumalar dileriz.


Linkler Güncellendi

Sizler için düzenli bir şekilde derleyip eklediğimiz GOT serisini aşağıda tüm kısımları ile birlikte eksiksiz ve kolay olarak resimlerin altındaki linklere tıklayıp indirebilirsiniz.



Taht Oyunları İndirme Linkleri



Taht oyunları E kitap


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder