E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Öteki Çocuk - Charlotte Link - PDF indir

Öteki Çocuk e kitap

Bir kenar kasabada parçalanmış ve kısa bir zaman önce ölmüş olduğu anlaşılan bir liseli cesedi bulunur. Charlotte'nin usta kaleminden yine akılara zarar bir gerilim romanı ile karşınızdayız.
Aşağıdaki ünlü yazarların yorumlarından da görüldüğü gibi kitaptan bir an başınızı kaldıramayacak hız kesmeyen ve tempo düşürmeyen bir Psikolojik gerilim romanıdır.

Öteki Çocuk Hakkında



-Eski bir çiftlik
-Issız bir arazi
-Geçmişten gelen karanlık bir sır
-Ve onun doğurduğu ölümcül sonuçlar

Yorkshire'ın bir sahil kasabası olan Scarborough'da vahşice öldürülmüş bir öğrencinin cesedi bulunur. Polis aylarca araştırma yapar fakat ne bir şüpheli bulabilir ne de makul bir gerekçe. Ta ki kasaba halkını sarsan yeni bir cinayet işlenene kadar. Bu sefer kurban yaşlı bir kadındır. Suçun işlenme biçimi benzerlikler göstermektedir. Soruşturmayı yürüten polis memuru Valeri Almond bu iki cinayet arasında bir bağ olduğuna inanır ve bunu bulabilmek için ikinci kurbanın ailesinin geçmişini kurcalamaya başlar.

Tesadüfen ortaya çıkan mektuplar, öykünün elli yıl kadar geriye gittiğini gösterir. Londra'nın bombalandığı günlerde, beş yaşında kimsesiz bir çocuk, yanında kendinden birkaç yaş büyük bir kızla Scarborough'ya tahliye edilmiştir. Sadece adının Brian olduğu bilinmektedir. Ama "Hiç Kimse" olarak vaftiz edilen bu çocuk yıllar boyunca her türlü acımasızlığa maruz kalır. Tüm Scarborough bu kötü hikâyeyi unutmaya çalışmıştır. Ama herkes bunun bir gün ortaya çıkacağını bilmektedir…

Öteki Çocuk Yorumlar


"Ustaca yazılmış bir psikolojik gerilim. Charlotte Link'in bu türün ustalarına özgü tüyler ürpertici bir tarzı var." 
-Marilyn Stasio-

"Link başından sonuna hiç düşürmediği temposuyla okuru diken üstünde tutan muhteşem bir gerilim sunuyor. Sayfaları çevirmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız." 
-Booklist-

"Link'in karakterlerinin hiçbiri göründüğü gibi değil. Psikolojik gerilim meraklılarını zekice kurgulanmış bir son bekliyor."
-The New York Times Book Review-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder