E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Sessizler - Richelle Mead - PDF ve EPUB indir

Sessizler e kitap

Sessizler HakkındaSessizler romanının yazarı olan Richelle Mead önce ki efsane iki kitabını referans alırsanız nekadar iyi bir yazar olduğunu göreceksiniz, önceki kitapları olan Vampir Akademisi ve Kanbağı kitapları uzun süre best seller listelerinde üstlerde kalarak çok sevildi. Adeta bir dantel edası ile işlenerek yazılan bu kusursuz eser sizi bu yazara hayran bırakırken gelecek kitaplarını sabırsızlıkla bekliyor olacaksınız.

 

Sessizler Yorumlar

"Son derece orijinal bir hikâye. Her parçası Fei'in güzelim krizantemleri gibi zarifçe işlenmiş. Sessizler, sadece bir ustanın ellerinden çıkabilecek nitelikte bir aşkı ve hayatı resmediyor. RichelleMead'in kusursuz anlatımı kimseyi şaşırtmamalı. Ancak bu hikâye kesinlikle herkesi şaşırtacak."
-Margaret Stohl, Icons'ın yazarı ve uluslararası çoksatar Beautiful Creatures romanlarının ortak yazarı-

"Titizlikle kurgulanmış hikâyesi, büyüleyici Doğu sihri ve zengin bir hayal gücünün ürünü olan dünyasıyla heyecan verici bir roman."
-Alison Goodman, Eon ve Eona'nın New York Times çoksatar yazarı-




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder