E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Yeni 9 Seo Kitabı Bir Arada (Arama motoru optimizasyon) PDF İndir


Seo kitap pdf


Tam 9 Adet seo, google optimizasyon aranma ve bulunma kitapları PDF



İnternet sitesi olan, e ticaretle uğraşan hata sosyal medya hesabını tanıtmaya bile ihtiyacı olan herkezin ihtiyacı olduğu ve bilmesi gereken bir alandır seo.Biliyoruz ki binlerce site ve döküman bulunmakta internete mesela sizin "çiçek" üzerine bir web siteniz var ama sizinle birlikte 1000 kişinin daha "çiçek" üzerine web sitesi var, ee saten tüm kulanıcılarda özelikle günümüzde googleden gelmektedir nerdeyse, ozamn google ne yapacak hangi birinizin googlenin ilk sayfasına çıkarıcak. İşte burda seo kitap pdf devreye girmekte. Sizde sitelerinizi rakiplerinizin önüne geçirmek isterseniz bu paylaşmış olduğumuz seo e kitap pdfsinden yararlana bilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder