E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Lanetler ve Lütuflar - Juliet - Anne Fortier - PDF ve EPUB indir

RLanetler ve Lütuflar juliet e kitap indir
Lanetler ve Lütuflar E kitabında resmen modern dünyaya uyarlanmış bir Shakespeare hikayesi okuyormuş gibi hissedeceksiniz. usta yazarın etkileyci kelimelerle yazmış olduğu bu kitap bir çok ünlü yazar tarafından hayranlıkla yorumlanmıştır Anne Fortier bu kitapta resmen baştan çıkarıcı bir klasik olmaya aday kitap yazmayı başarmış gibi görünüyor. iyi okumalar dileriz.

Lanetler ve Lütuflar Hakkında

Romeo ve Juliet'in unutulmaz hikayesi devam ediyor. 600 yıl sonra bile...

Bazı aşklar, tomurcuklanmaya başladığı andan itibaren lanetlenir. Bu lanet öyle güçlüdür ki, bütün bir şehrin ayaklanmasına, şerefli ve köklü ailelerin dağılmasına ve nihayet genç âşıkların birbirlerinden sonsuza kadar ayrı kalmalarına neden olur. Bu aşkı ağzına alanlar bile lanetlenecektir. Ama belki de laneti kaldırmanın bir yolu vardır?

Cevap, Julie Jacobs'a miras kalan anahtarın açtığı kasada saklı olabilir. Ama Julie'nin, öncelikle atasının acı tarihini öğrenmesi ve soyu üzerindeki bu menem lanetin sebebini bulması gerekmektedir.

"Günümüz modern kadını için yazılmış Da Vinci Şifresi gibi…"
-Publishers Weekly-

"Eğlenceli… Fortier, tarihten acıklı bir masalı almış ve gerisini hayal gücünün sınırlarına bırakmış." 
-USA Today-

"Romantizmin, entrikanın, tarihin ve Shakespeare'in baştan çıkarıcı karışımı… Macera romanlarını sevenler, Fortier'in heyecan verici ve iç içe geçen öğelerle dolu hikâyesinde kendilerini kaybedecekler."
-Booklist-

"Bir zamanlar Shakespeare'in ünlü aşk hikâyesine esin kaynağı olmuş sokaklarda ve şehirlerde macera dolu bir arayış… Lanetler ve Lütuflar, tarihin büyüleyici detaylarıyla dolu bir çıkış romanı."
-Katherine Neville, Sekiz romanının çoksatan yazarı-

"Lanetler ve Lütuflar, okuyucularını günümüz İtalya'sında, ünlü tragedyayı yeniden büyüleyici bir hale getirecek heyecan verici bir hazine avına çıkarıyor." 
-Elle-


Lanetler ve Lütuflar PDF indir


Lanetler ve Lütuflar EPUB indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder