E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Kara Kitap - Orhan Pamuk - PDF indir


Kara Kitap e kitap indir

Sevilen meşhur yazar Orhan Pamuk'tan güzel bir hikaye daha. Baş rol karakterimiz Galip olan ve onun ailesini İstanbul sokaklarına düşerek ve hiç duymadığınız görmediğiniz ücra köşeler, garip yerleri gezerek arıyan ve bunu sevdiği ve yıllarca takip etiği bir köşe yazarının yazılarından cesaret alarak yapan bir garip Galip'in hikayesi. Siz romanı okurken su gibi akan hikayenin içerisinden İstanbul'a dair o kadar çok şey öğrenecek ve detaya rastlayıp şaşıracaksınız ki.

Kara Kitap Hakkında 


Galip, çocukluk aşkı, arkadaşı, amcasının kızı, sevgilisi ve kayıp karısı Rüyayı karlı bir kış günü İstanbulda aramaya başlar. Çocukluğundan beri yazılarını hayranlıkla okuduğu yakın akrabası gazeteci Celalin köşe yazıları, bu arayışta ona işaretler yollayacak ve eşlik edecektir. Okuyucu, bir yandan her bacası, her sokağı, her insanı başka bir esrarlı alemin işaretine dönüşen İstanbulda Galipin araştırmalarını ve karşılaştığı kişileri izlerken, bir yandan da bu araştırmaları değişik işaretler ve tuhaf hikayelerle tamamlayan Celalin köşe yazılarıyla karşılaşır. Eski cellatların hikayelerinden Boğazın sularının çekileceği felaket günlerine, kılık değiştiren paşalardan kültür tarihimizden kalmış esrarlı cinayetlere, karlı gecenin aşk hikayelerinden yüzlerimizin üzerindeki anlamın sırlarına, İstanbulun ıssız ve karanlık köşelerinden gülünç ve tuhaf kişilerine, yakın tarihimizden günlük hayatımızın unutulmuş ve şaşırtıcı ayrıntılarına kadar uzanan bu araştırma, Galipi hem kayıp karısına hem de hayatımızın içine gömüldüğü kayıp esrara doğru çekecektir.

Kara Kitap Yorumlar


"Zengin, yaratıcı, modern bir ulusal destan." 
-The Sunday Times, İngiltere-

"Pamuk Kara Kitap'la, romanın bir edebi tür olarak hâlâ hayatta olduğunu, hâlâ bir potansiyeli ve geleceği olduğunu kanıtladı. Bunları yapan biri ne zamandır çıkmıyordu." 
-Nobel Komitesi Başkanı Horace Engdahl-



Kara Kitap PDF indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder