E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Zengin Baba Yoksul Baba - PDF indir

Zengin Baba Yoksul Baba e kitap

Finans konusunda bir dünya kitap yazıp ve hepsi yok satan yazarlar tarafından yazılmış en son kitap.
Konumuz para ve okular da para kazanmak için meslek öğretilmesi fakat en önemli detay olan para kazanılma ve parayı yönetme gibi konuları hiç değinilmemesi. Bu kitaptan sonra paraya bakış açınız zengin ile fakirlik arasındaki yanlış bilinen farklar gibi bir çok bilgide ufkunuz açılacaktır.

Zengin Baba Yoksul Baba Hakkında


Zengin Baba, Yoksul Baba'yı okuduktan sonra Zengin olmak için yüksek bir gelire sahip olmanız gerektiği saplantısı yerle bir olacak. Evinizin bir aktif varlık olduğuna inancınız sarsılacak, Çocuklarınıza para kazanmanın yollarını öğretmek için okuldaki sisteme güvenemeyeceğinizi göreceksiniz,Aktif ve pasif varlıkları yeniden tanımlayacaksınız,Çocuklarınızın gelecekte finansal başarı sağlamaları için parayla ilgili onlara öğretmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.Robert Kiyasaki insanlara insanlara milyoner olmayı öğretir.Ona milyoner öğretmen denmesinin nedeni bu."İnsanların maddi sıkıntılar içinde boğuşmasının neden, okulda geçirdikleri onca yıl boyunca para konusunda hiçbir şey öğrenmemeleri. Sonuçta para için çalışmayı öğrenirler,ama parayı kendileri için çalıştırmasını hiç bilmezler."



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder