E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Kırmızı Saçlı Kadın - Orhan Pamuk - PDF indir

KIRMIZI SAÇLI KADIN / ORHAN PAMUK / Sayfa 206 / PDF /PDF

kırmızı saçlı kadın pdf


2016'nın Enlerinden, her sitede en çok satılanlar listesinde bulunan Orhan Pamuk'un  Kırmızı saçlı kadın adlı  e kitabına PDF olarak ulaşabilirsiniz.

Birine aşık olursunuz ve geriye kalan tüm hayatınıza bu aşk yön verir.
Kırmızı saçlı kadın kitabında baş kahraman olan bir çocuğun, gençliğinden yaşlılığına kadar olan hayatının dönüm noktalarını anlatan ve bu hayatın şekilenmesinde etkisi olan eski hikayeleri kendi yaşamına, tesadüf ve uyarlamalarla yaşayan ustaca yazılmış insanları etkisinde bırakan bir kitaptır.

Kırmızı Saçlı Kadın HakkındaKitap 3 bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde esas karakterimiz Cem’in çocukluğu anlatılır. Babasının onları terk edişi ve Cem’in çalışmak zorunda kalışı, kuyu ustası Mahmut Usta ile tanışması ve onun yanında Öngören’de (hayali bir yer) bir inşaat için kuyu açma zamanı ve ilk aşık olduğu kadını yani Kırmızı Saçlı Kadını anlatılır. 


İkinci bölümde Cem artık büyümüştür. Üniversite okumuş, çok başarılı olmuş ve jeoloji mühendisi çıkmıştır. Bu bölümde, evliliğini ve işlerini büyütmesini, ülke ve dünya çapında inşaat sektöründe gelişmesini, geçmişinin hiç beklenmedik bir zamanda karşısına çıkıp bütün hayatını altüst etmesini ve Cem’in acı akıbetini anlatılır. 

Üçüncü bölümü de ise, ilk iki bölümdeki anlatıcı, Cem, değişir; Kırmızı Saçlı Kadın olur. Onun ağzından aslında ne olduğunu, görünenin arkasında neler döndüğünü, Cem’in ve kendisinin nasıl bu hale geldiklerini okuyacağız. 


Link güncelenmiştir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder