E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Bilim Kitapları DEV Arşiv - PDF indir

Bilim Kitapları arşivi

Bilim Arşivi Hakkında


Bilim hayatımızın temel yapı taşıdır. Hayatı sorguladığımızda bize en doğru bilgiyi vermesi için öncelikle bilim kaynaklarına başvururuz. Aynı şekilde merakımızı giderecek tartışmayı sonlandıracak tek şey bilim ile kanıtlanan gerçeklerdir. Sizlerde birer bilim tutkunuysanız yada bilim ile ilgileniyor hata sıradan bir vatandaşsanız bile bu arşivdeki bilim kitapları bir hayli dikkatinizi çekeceğine inanmaktayız. http://onlinekitapokuu.blogspot.com.tr/ olarak iyi okumalar dileriz.


Kitapları tek tek indirebileceğiniz gibi, tek tıkla hepsini indirebilirsiniz. Her bilim arşivi farklı kitap ve dökümanlardan oluşmaktadır

Yeni eklenenler

 #1 Bilim Kitaplar Arşivi PDF indir


# 2 Bilim Kitapları Arşivi PDF indir ( Yeni)


#3 Bilim Kitapları Arşivi PDF indir (Yeni)


#4 Populer Sience Dergi arşiv PDF indir (Yeni)


 #5 Bilim Çocuk Dev Dergi arşiv PDF indir (Yeni)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder