E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Kara Kış Beyaz Düş - Fatma Erdek - PDF indir


Kara Kış Beyaz Düş e kitapYine bir Fatma Erdek kitabı ile karşınızdayız, Kara Kış Beyaz Düş kitabında neler var, Yasak aşklar, iki arada kalmış aileler, umutsuz kızlar ve bunların Fatma'nın muhteşem hayal gücüyle şekillenmiş hayatları. Sizde keşkelerle dolu bir romanı kendi keşkelerinize başka bir gözle bakmak isterseniz Fatma Erdek'in güçlü kalemi ve vurucu cümleleriyle yazılmış bu kitabı okumalısınız.


Kara Kış Beyaz Düş Hakkında



"O gece Selim'in gözlerinde, inanmak istemediğim gerçeği okumuştum. Bütün varlığıyla doğru söylüyordu. Bana karşı hissettiği yasak aşk, onun kıblesi olmuştu. Bu aşka ibadet ediyordu. Söyleyeceğim, yapacağım hiçbir şey bunu değiştiremezdi. Yaşamaya ya da ölmeye, aldırmıyordu." Annesinin mutluluğu için, iki ateş arasında kalmış bir genç kız... Ortak bir kaderi paylaşan, iki yaralı yürek...


Kara Kış Beyaz Düş PDF indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder