E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

10 Ocak 2017 Salı

Zorlu Hedef Serisi - Kader Mızrağı - PDF indir

 Zorlu Hedef 1 - Kader Mızrağı e kitap


Fantastik bir genç/çocuk kitabı olan Zorlu hedef serisinin yeni çıkan ilk kitabı Kader Mızrağı tüm gençler tarafından çok sevildi. İlk kitabının yeni çıkmasına rağmen büyük ilgi gören ve ikinci kitabı beklenen seriyi PDF olarak indirebilirsiniz.

Zorlu Hedef 1 - Kader Mızrağı  Hakkında

Elinizden bırakamayacağınız, gizem dolu, nefes kesici bir serüven…

Cassie Arroyo, sanat tarihi profesörü olan babasıyla beraber Roma'da yaşamakta ve okumaktadır. Bir gün, babasını öldürmek isteyenler olduğunu öğrenir. Üstelik, bu gizemli kişilerin asıl hedefi, Cassie'nin ta kendisidir!

Uğradığı saldırıdan sonra aniden ortadan kaybolan babasının ve kendi kaderinin izini süren Cassie, geleceği değiştirebilen Kader Mızrağı'nı kontrol etme yetisine sahip olduğunu öğrenir.

Şimdi Cassie'nın bu mızrağa erişmesi, babasını bulması ve kendisini peşindekilerden kurtarması gerekecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder