E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

7 Ocak 2017 Cumartesi

Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer Serisi


  • Yakut Kırmızı
  • Safir Mavi
  • Zümrüt Yeşil


Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer e kitap seri

Çok sürükleyici bu serinin her kitabı sizi rengarenk dünyalara sürükleyecek. Aşkı fantastik dünyayla buluşturan ve  o kadar içden ve heyacanlı bir seri ki direk favorilerinize gireceğine eminiz.

Gizemi bir an bile bitmeyen her sayfasını merakla çevireğiniz aşkın zamana ve mekana karşı mücadelesini öne çıkaran Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer serisi adeta sizi bağlayacak.


Aşk Tüm Zamanların İçinden Geçer Hakkında

İçinde aşkın tüm renklerini bulacağınız, macera dolu, unutulmaz bir seri... Geçmişin gölgesinde kalmış bir aşk Fantastik bir dünyada hayat bulan, muhteşem bir zaman yolculuğu Gizem, heyecan, romantizmin olağanüstü karışımı 

Yorumlar

"Eğlenceli, romantik, merak uyandırıcı… Konu inanılmaz derecede sürükleyici ve elinizden bırakmanız imkânsız… Heyecan dolu finalleri, serinin bir sonraki kitabını sabırsızlıkla beklemenize neden olacak…
" -Justine Magazine-

"Macera, romantizm ve tarih dolu bir seri arayan okuyuculara şiddetle tavsiye edilir." 
-School Library Journal-

"Eğlenceli ve gizemli! Belki de aşk, zaman ve mekânın tüm kurallarını yıkabilecek tek şeydir!" 
-Barbara Wegmann-

"Gizem, gerilim, bilimkurgu, romantizm ve maceranın doyurucu bir karışımı. Okuyucular tüm seriyi bir solukta bitirecek…"
-Augsburger Allgemeine-


BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ
 . . .


E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder