E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

7 Ocak 2017 Cumartesi

Miyav! Kafayı mı Yediniz Siz? / Gilles Legardinier

Miyav! Kafayı mı Yediniz Siz? E Kitap


Hayatta her zaman yeni başlangıçlara yer vardır…
Gilles Legardinier muhteşem bir İngiltere de geçen eğlenceli roman. Andrew zengin ve hayatı oldukça iyi olmasına rağmen artık hayattan zevk almıyor ve sıkılıyordur. Ne yapacağını bilmeyen ve gün geçtikçe boğulan Andrew'in aklına sıradan bir işte çalışmak gelir. Bunun üzerine büyük bir malikanede işe giren Andrew'in hayatı bu seferde tahmin etiğinden daha çok hareketlenir. Bu malikanenin ilginç aşcısı, uşağı ve hizmetçileri arasında ki  diyalog ve olay örgüsü sizi kahkaya boğarken bu kadar narin yazılmış bir kitaba bayılacaksınız. Bakalım kedimizi neler bekliyor.

Miyav! Kafayı mı Yediniz Siz? Hakkında

Aslında Andrew Blake'in, hayatından şikâyet etmek için hiçbir sebebi yoktur. Ne de olsa İngiltere'de yaşayan zengin, başarılı ve güçlü bir işadamıdır. Ama yine de yaşadığı bu hayat onu boğmaktadır. İşten başka bir şey düşünmeden geçen yılları ve yaşının ilerlemesiyle birlikte bu şekilde ölüp gideceğinden endişelenmeye başlamıştır. Artık kökten bir değişime ihtiyaç duymaktadır…

Fransa'da zengin bir malikânede uşak olarak iş bulur. İlk başlarda bu kararın o kadar iyi olmadığını görür. Evin kâhyası Philippe, Andrew'u boğazına dayadığı bir tüfekle karşılar. Sert mizaçlı aşçı Odile de onu, kedisi Méphisto'nun yemeklerini yemekle suçlar. Aslına bakılırsa kedinin maması aşçının çalışanlara pişirdiklerinden çok daha lezzetlidir. Odasından dışarı pek çıkmayan ev sahibesi Bayan Beauvillier ise insanlardan uzaklaşmıştır ama aslında en çok onun yardıma ve yakınlığa ihtiyacı vardır. 

Bütün bu alışılmadık karakterler arasında Andrew, yeni hayatında özlemini çektiği duyguları yeniden yaşamak için kararından vazgeçmeyecektir…

Miyav! Kafayı mı Yediniz Siz? Yorumlar

"Bu kitap yaz yağmuru gibi."
-Spass für mich-

"İngilizlerin o meşhur inceliğinin ve soğukkanlılığının şanına yakışan ama sizi bir o kadar da eğlenceli geleneklerle kahkaha krizlerine sokan bir roman." 
-Actualitté.com-

"Hayatın kendisine dair eğlenceli ve iç ısıtan bir hikâye."
-Femme Actuelle-


BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ
 . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder