E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

7 Ocak 2017 Cumartesi

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu / Allen Carr


Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu e kitap

Allen Carr'ın bu efsane olmuş  e kitabı tam 8 milyon satmıştır yani neredeyse bir ülke kadar.
Güzel bir pazarlama mı yoksa gerçekten işe yaradığı için kulaktan kulağa yayılarak başara mı kazanmıştır bilinmez ama bilinen şudur ki; Şuan elinizin altında ücretsiz sunduğumuz bu kitabı indirip kendi kararınızı verebilirsiniz bence 8 milyon sigara bağımlısına ulaşan bu kitaba sizinde bir şans vermeniz gerek.

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu Hakkında

Uzman Yorumları


Prof. Dr. Manfred Neuberger (Viyana Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkanı)Allen Carr yöntemi kurumlar içerisinde sigara içme oranını etkileyici bir ölçüdedüşüren tek yöntemdir. Araştırmalarımız gösteriyor ki, yöntem kurumlarda çalışanlarınsağlık ve memnuniyet derecelerini oldukça olumlu yönde etkiliyor. Allen Carrdenediğimiz diğer yöntemlerden ciddi bir fark ile daha başarılı olmuştur."

Prof. Dr. Judith Mackay (Dünya Sağlık Örgütü-WHO-Tütünsüz Dünya Başkanı):"Allen Carr'ın çalışmalarını hiç çekinmeden destekliyorum. Pekçok yöntem onun bazıtekniklerini kullanmaya çalışıyor ama hiç birisi onun yakaladığı başarıya yaklaşmıyor"

Ubeyd Korbey (Sigarayla Savaşanlar Vakfı Başkanı)"Allen Carr'ın Metodu ile tiryakilere verilen 6 saatlik Allen Carr Seminer'ine hayatındahiç sigara içmemiş biri olarak katılmaktan büyük keyif aldığımı belirtmeliyim. 1994yılından bu yana ömrünü sigara denilen insanlığın baş belası ile savaşa adamış birSivil Toplum Kuruluşu Başkanı kimliğimle şunu ifade etmek isterim, sigara bırakmakisteyenler üzerinde son derece etkili olacak bir metot. Sigarayı beyninde çözmekisteyenlere yılların birikimi ve nerdeyse dünyanın her yanında kazanılan deneyimle sunulan bir yöntem. Tiryakilerin kendilerine sunulan bu fırsatı kullanmamaları sigarayabaşlamaktan sonra yapacakları ikinci büyük hataları olacaktır. Böylesine hayatkurtaran bir şansı dünyaya sunduğu için Allen Carr'ı kutluyorum."


BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ
 . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder