E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

5 Ocak 2017 Perşembe

Aşk Ölüm Getirir / Necati Aydın

Necati Aydın'tarafından kaleme alınmış Aşk Ölüm Getirir adlı eser gerçekten dikkat çekici bir konuya değinmiştir. Yazarın eskilerden örnek verdiği bir çok popüler ve meşhur aşk hikayelerinin bir çoğu ölümle bitmiş geriye kalanıda ölüm gibi ızdıraplar ve acı ile son bulmuş yada devam etmiştir. Aşka başka bir pencereden bakmaya zorlayan yazar bunu gerçekten başarıyor gibi.

Aşk Ölüm Getirir Hakkında


Adem ile Havva, Kanuni ve Hürrem, Leyla ile Mecnun, Tristian ve Isold, Ferhat ile Şirin, Romeo ve Juliet, Kerem ile Aslı, Pyramus ve Thisbe, Abdülmecid ve Serfinaz, Mem û Zin, Piramus ve Thisbe, Antonius ve Kleopatra, Hz. Hasan ve Câde, Mete Han, Kaligula, Hz. Davud, Cengiz Han, Yavuz Sultan Selim, Şahmeran, Seti, Antiope, Kambiz, Bumin Kağan, Andromede, Jan Dark, Kral Arthur, Herkül, Aşil, Kserkses ve daha niceleri… Sözü fazla uzatmadan şunları söylemek daha gerçekçi olur kanaatindeyiz ki aşk için yüzyıllardır çok sözler söylenmiş, çok hikayeler anlatılmış ve de çok şiirler yazılmıştır. İşte biz de "aşk"ı başka bir gözle inceledik. Bazen efsaneye, bazen masala, bazen hikayeye dayanarak anlattık ve çoğunlukla da "tarihin gerçek belgeleri ışığında" kitabımızı tamamladık. Bunların bazıları efsane, bazıları hikaye ve birçoğunun da gerçeğin ta kendisi olduğunu bilerek okursanız, daha zevkli olacağı kanaatindeyiz. Bu anlattıklarımız, efsane de olsa, hikaye ve gerçek de olsa, insanın ürettiği ve yaşamak istedikleri değil midir? Bu cevabı kitabı okuduktan sonra hep beraber vereceğiz. 

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder