E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

5 Ocak 2017 Perşembe

Son Kurtadam Serisi / Glen Duncan

1 Son Kurt Adam
2 Talulla'nın Yükselişi
3 Kanla Yaşıyoruz

Glen Duncan tarafından yazılmış bestseller listesindeki serinin son kitabı çıkarak seriyi bitirmesinin ardından bizlerde sizlere tüm seriyi sunmak istedik. Bu seri gerçekten vahşi, ölümcül ve acımasız dikkat edin bu roman Son Kuradam serisi sizi çok ürkütecek. Sexy unsurları ile içinizi ısıtacak. Korkunç kitaplar yazmasını bilen Glen Duncan'a bu güzel seri için teşekkür ediyoruz bizde okumak düşüyor.

Son Kurtadam Serisi Hakkında

Son Kurtadam Hakkında

Vampir romanı dediğimizde aklımıza hâlâ Dracula gelir, ama kurtadam romanı hep sahipsiz kalmıştı; Jake Marlowe ortaya çıkana kadar… O, zamanımızın bir kahramanı; gerçek bir anti-kahraman! Jake, kurtadamların sonuncusudur. 200 yılı geride bırakan Jake, içkisini elinden, sigarasını da ağzından düşürmeyen, cinsel hayatına düşkün bir kurtadamdır. Artık varoluşuyla ilgili bir krizin eşiğindedir, ancak gizemli bir şekilde, onun hayatıyla ilgili planları olan iki tehlikeli grupla, vampirlerle ve Av'la karşı karşıyadır. Hiç beklemediği bir anda tanıştığı bir kadın Jake'in hayatını altüst edecektir. Ama altüst olan sadece Jake'in hayatı mıdır? İngiliz yazar Glen Duncan, Son Kurtadam serisinin ilk kitabıyla efsaneye yeni, vahşi ve ateşli bir kimlik kazandırıyor. Sadece aksiyonu bol bir filmin erişebileceği bir sürükleyiciliğe sahip olan bu roman, aynı zamanda popüler kültüre, müziğe, edebiyata, sinemaya yapılan göndermelerle süslü. Duncan, nitelikli edebi üslubunu gotik romanın çıplak tekinsizliği ve macera romanlarının basit ama etkileyici anlatımıyla birleştiriyor.

Talulla'nın Yükselişi Hakkında
Kan, hayal gücü ve mizahın hüküm sürdüğü "Son Kurtadam"ın ardından, bugüne dek görmediğiniz türden bir kadın kahramanla tanışmaya hazır olun.
Talulla Demetriou. Canavar. Katil. Anne olmak üzere.
Sevgilisi Jake Marlowe'un yasını tutmakta olan Talulla, kendini yaşayan son kurtinsan olarak bulmuştur; üstelik hamiledir. Bebeğini gizlice doğurup soyunu devam ettirebilmek için Alaska'daki bir av kulübesine sığınır. Görünüşte her şey yoluna girmiş gibidir. Ta ki kapılar açılana ve kâbusun daha yeni başladığı anlaşılana kadar. 
Suçluluk ve öfkeyle yanıp tutuşan Talulla, oğlunu kurtarmak için zamana karşı yarışmak zorundadır. Söylentilere göre yeryüzünde yaşayan en yaşlı vampir de peşine düşmüştür. Oğluna duyduğu sevgi ve hayvani içgüdüleri arasında, Talulla Demetriou sayısız ölümcül tehditle yüzleşecektir.

Kanla Yaşıyoruz Hakkında
Glen Duncan'ın "Son Kurtadam" üçlemesi sona eriyor...Kurtadamlar ve vampirler arasındaki son savaş başlıyor!
Yirmi bin yaşındaki, bilinen en eski vampir Remshi, rüyalarına musallat olan Talulla'yı aramaktadır. Fakat kurtadam ve vampirleri yeryüzünden silmeye ant içmiş Hıristiyan tarikat Militi Christi de Talulla'nın peşindedir. Yolları tuhaf bir şekilde kesişen Remshi ve Talulla, ailelerini korumak ve türlerini felaketten kurtarmak için imkânsız bir aşk ve kadim bir kehanet içerisinde güçlerini birleştirmek zorundadırlar. 

Son Kurtadam Serisi Yorumlar

"Duncan, Gotik edebiyatın genelde eksikliğini çektiği iki konuda çok başarılı: zarif bir anlatım ve incelikli bir edebi hassasiyet."
 -Richmond Times-Dispatch-

Sıra dışı ve göz kamaştırıcı, kesinlikle çocuklara göre değil!
-Kırkus-

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .
 Son Kurtadam

Talulla'nın Yükselişi 

Kanla Yaşıyoruz

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder