E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

5 Ocak 2017 Perşembe

Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi / Ekrem Acar

Çocuk gelişimine büyük katkı sağlayacak bu eğitim kitabına mutlaka bir göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bilindiği gibi bir çok ailenin en büyük yanlışıdır, çocuklarına bağıra çağıra eğitim ve ceza verme anlayışı bu genelde bizi eğiten ailelerden bulaşan kötü bir hastalıktır ama unutulmamalıdır ki bunu çocuğunuza bulaştırmamak elinizde bu hastalığın genetik zincirini kırarak belki sizden sonraki neslinize çok büyük bir miras bırakacaksınız. Çocuk eğitimi ile ilgili bir çok detay ve püs noktalara yer veren yazar size en doğru şekilde bir çocuk nasıl eğitilir onun cevabını verecektir.

Bağırıp Çağırmadan Çocuk Eğitimi Hakkında

Anne ve babaların çocuklarıyle ilgili şikayetleri, dertleri o kadar çok ki; yazmakla bitecek gibi değil...

Ünlü bir atasözümüz vardır; İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır diye. 

Yani eğer çocuklarda bir sorun varsa, önce ailenin kendi davranışlarını, alışkanlıklarını gözden geçirmesi gerekir.
Çünkü aileler çocukların rehberleridir ve bu anlamda onlara iyi örnek olmak zorundadır. Ayrıca çocuk eğitimi konusunda bilinçlenmek de bir diğer önemli faktördür. Yapılan hatalar, çocuğun benliğinde onarılması güç yaralar açabilir.

Bu anlamda ailelere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış pek çok kaynak kitap vardır. Yıllardır rehber öğretmen olarak eğitim kurumlarına hizmet veren Ekrem Acar da, ailelerin çocuklarıyla yaşadıkları sorunları göz önünde bulundurarak, pratik bilgilerin ve çözümlerin bulunduğu bu kitabı sizler için hazırladı.

Çocuk eğitimi sevgi, sabır ve emek gerektirir. Sorunları çözmek için hiçbir zaman geç değildir. Unutmayalım ki, mutluluk kaynağımız olan çocuklarımızı, mutsuzluk kaynağına dönüştürmemek biz anne-babaların elindedir...

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder