E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

5 Ocak 2017 Perşembe

Uçurum / Catherine Coulter



Erotizmin macera ile buluşmasından yola çıkarak yazılmış bir polisiye. Genç polisin kız kardeşinin intiharı üzerine, polis bunu kabullenemez ve bunun bir cinayet olduğu şüphesi üzerinde durur ve araştırmaya başlar. Bu araştırma sırasında hız kesmeyen bir macera, erotizm ve aklınızı başınızdan alacak bir kurgu sizlere eşlik etmekte. Uyarmamız gerekirse yetişkinlere hitap eden bir romandır. Kapak resmi tarafımızdan sansürlenmiştir. 


Uçurum Hakkında

"erotizm ve gerilimin tam ucunda..."
Bir otomobile yerleştirilen bombanın patlamasıyla hastaneye kaldırılan FBI Ajanı Ford MacDougal, korkunç bir kâbusla kendine gelir. Rüyasında, kız kardeşi Jilly'nin arabasıyla uçurumdan aşağıya düşmesine tanık olmakla kalmamış; aynı korkuyu ve acıyı da hissetmiştir çünkü. Bu doğaüstü etkileşimi anlamlandırmaya çalışırken, kardeşinin gerçekten de bir kaza geçirdiğini öğrenince, onu ziyarete gitmekten başka çeresi kalmaz. Oregon'a ulaştığında, bu sakin ve küçük şehirde gizemli ve ölümcül bir şeylerin döndüğünün farkına varır. Her şey kötülüğe teslim olmuştur sanki. Kardeşi ortadan kaybolunca da avın ve avcının birbirine karıştığı korkunç bir serüvenin içinde bulur kendini. Oregon sahilinden Kostarika'nın Yağmur Ormanları'na uzanan bir serüvendir bu...
Catherine Coulter, sırlarla dolu bir gerilimi en yüksek noktada tutuyor bu romanında. Bütün bunlara muhteşem seks deneyimleri yaşatan, ama kullanaları psikotik hale getiren bir ilacı da ekleyin ve "Uçurum"a bakarken kendinize mutlaka dikkat edin!..

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder