E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

4 Ocak 2017 Çarşamba

Canavarın Çağrısı / Patrick Ness

Patrick Ness tarafından kaleme alınan ve edebi açıdan sizlere çok şey katacağa benzen Canavarın Çağrısı adlı Dünya Edebiyatı romanı sizleri gerçekten etkileyecek. Romanda ki canavarımız aslında bildiğiniz canavarlardan değil daha çok insanı kendi yalanlarını açığa vurmasına sebep olan bir Conor hayalidir. Öyküyü üç ana karakter oluşturmaktadır. Conor, Conor'un Canavları, Conor Annesi. Doğruyu itiraf etmesi üzerine Conor'a büyük baskı kuran canavarlar mı yoksa Conor mu galip gelecek bu hikayede. Hikaye içinde hikaye anlatarak ve sizleri çok şaşırtacak farklı sonlara bağlayarak adeta yazarda sizin canavarız olacak.


Canavarın Çağrısı Hakkında



Eleştirmenler tarafından büyük övgüyle karşılanan ve pek çok ülkenin çoksatanlar listesine girmeyi başaran "Kaos Yürüyüşü" üçlemesinin iki Carnegie Madalyalı İngiliz yazarı Patrick Ness'ten okurların ruhunda fırtınalar koparacak sarsıcı bir roman!

Conor, on üç yıllık hayatı boyunca karşısına çıkan en korkutucu gerçeğin üstesinden gelebilmek için cesaretini toplamak zorunda. Talihli ki, Canavar, Conor için geldi; ve ondan istediği tek şeyse, belki de bir insandan istenebilecek en tehlikeli şey: Gerçeğin ta kendisi. Oysa Conor gerçekle baş edemeyecek kadar çaresiz. O zaman birileri Conor'ı bir türlü kabullenmek istemediği duygularla yüzleştirmeli...

Patrick Ness'in efsane yazar Siobhan Dowd'un özgün fikrinden esinlenerek kaleme aldığı Canavarın Çağrısı, yalnız bir çocuğun, onun hasta annesinin ve hiç beklenmedik ziyaretçisi Canavarın cesur, karanlık ama gülümseten hikâyesi…


Birçok edebiyat otoritesine göre yayımlandığı yılın en iyi kitaplarından biri olarak gösterilen Canavarın Çağrısı, Yetimhane, Kıyamet Günü gibi beğeniyle izlenen filmlerin İspanyol yönetmeni Juan Antonio Bayona tarafından beyaz perdeye uyarlanarak göz alıcı bir sineme filmine dönüştürüldü. Başrollerini Liam Neeson, Felicity Jones, Sigourney Weaver gibi Hollywood'un ünlü yıldızlarının paylaştığı bu sıradışı film son yılların en başarılı edebiyat uyarlamalarından biri olarak anılıyor. 

Öykü içinde öykü anlatarak, okurlarına aynı Canavarın Conor'a yaptığı gibi sağ gösterip sol vuran Patrick Ness'in bu ödüllü romanı; yürek burkan, umut verici ve hepsinin ötesinde, kurtuluşa giden cesareti içeren bir hikâye.

Kim bilir, insan en doğru dersi bazen bir canavardan alabilir...


Canavarın Çağrısı Yorumlar

"İlgi çekici... Güçlü ve etkileyici."
-Philip Pullman-

"Olağanüstü...
Sürükleyici, tesirli, ustalıkla işlenmiş."
-Amanda Craig, The Times-

"Canavarın Çağrısı'nın özgünlüğü, ömrümüz boyunca haşır neşir olsak da, üstüne düşünmediğimiz bir olguyu irdelemesinde yatmakta: 'Hikâye' kavramının, hayatımızla iç içe yapısı."
-Kayıp Rıhtım-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder