E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

4 Ocak 2017 Çarşamba

Parazit - Disruption 1 / Jessica Shirvington

  

Jessica Shirvington tarafından henüz yeni başlamış muhteşem bir bilim kurgu hikaye ile karşınızdayız. Parazit adlı bu kitapta size ileride teknolonin son noktalara gelmesi ile hayat çok kolaylaşmış ve üretilen mikroçiplerle ideal eşinizi bulup ne yiyip içmeniz gerektiğine kadar sizin bir parçanız olacak hale gelmiştir. Bu teknolijinin öncüsü firma ve devlet anlaşması ile bu çipler  zorunlu bir hal alarak her kezin kullanması mecbur kılınmış ve bu kurallara uymadıklarında sevdikleri elerinden alınarak hiç bilinmeyen yerlere götürülüyorlardı. Yalnız Maggie adlı bir isyancı bu olayı alt üst etmek için en büyük tehditdi...

Parazit Hakkında


İki Hayat Arasın danın yazarından, teknolojinin günlük hayatımızda giderek yaygınlaşan kullanımını sorgulayan sürükleyici ve heyecan dolu bir distopya.

Ya bir mikroçip mükemmel eşinizi bulabilseydi?


Dokuz yıl önce Mercer Şirketi hayatı kolaylaştırmak adına bir yol geliştirdi. Başta akıllı telefonların evrimleşmiş versiyonları olarak ortaya çıkan M-Bantlar, sekiz yıl içerisinde zorunlu hale geldi. Artık M-Corp sağlığınızı, sosyal durumunuzu ve aşk hayatınızı kontrol altında tutuyordu. Sadece üç negatif sonuç alma hakkınız vardı, sonra hayatınızı mahvediyorlar, sevdiklerinizi elinizden alıp onları yer altına, kimsenin bir daha onlardan haber alamayacağı bir yere götürüyorlardı.

İki yıl önce Maggie Stevens, en sevdiği insanlardan birisinin alınıp götürülmesini izledi ve bu olay tüm dünyasını altüst etti.

Şimdiyse onlara karşı savaşmaya hazır. Henüz bunu bilmiyorlar ama Maggie, M-Corp’un en büyük kâbusu. Mercer imparatorluğunun varisi Quentin Mercer da Maggie’nin planının kilit noktası. Ancak iki yıldır üzerinde çalıştığı tehlikeli planın parçaları yerine yavaş yavaş otururken Maggie’nin hesaba katmadığı gerçekler, dünyasını bir kere daha altüst etmek ve uğruna savaştığı her şeyi yok etmek için kuytuda bekliyorlar.

Bozulan sözlerle dolu bir dünyada Maggie’nin tutması gereken sözler en can yakıcı olanlar olabilir mi? 

Parazit Yorumlar


"Bu harikulade kitap ayaklarımı tamamen yerden kesti. Kesinlikle bağımlılık yaratıcı.”

- YA Midnight Reads

"Heyecan verici, şaşırtıcı ve sürükleyici. Parazit’i elinizden bırakamayacaksınız.”

- Booknut101

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder