E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Ahh Kalbim / Meriç Mekik

Romantik ve eğlenceli bir kitap okumayalı yerli yazarlardan çok olmuştu. Sizlerde duygularınızı coştururken bir yandan ise yüzünüzdeki tebessümü hiç eksik etmeyecek bir roman arıyorsanız Meriç Mekik'in Ahh kalbim adlı kitabına bir an önce başlamanızı tavsiye eder. Bir kadın düşünün o kadar zorluk ve hayat mücadelesi arasında hayat ile dalga geçmeyi hiç eksik etmeyen. iyi okumalar dileriz.

Ahh Kalbim Hakkında


Utangaç... Zeki... Son derece çekici 
Deli dolu... Çocuklu 
Sakar... Komik Acayip Platonik

Yeniden aşık olmak bir kadının hayatını ne kadar değiştirir? 
Aylin evli, mutlu ve top gibi hamileydi...
Tabii bu Japon bir kız için terk edilmeden önceydi... 

Boşanma travmasını hala atlatamamış, dört yaşındaki kızını anne-babasıyla büyüten Aylin zeki ve neşeli bir kadındır. Şark kurnazı patronuyla ve ona hala on üç yaşındaymış gibi davranan ailesiyle zorlu mücadelesinde Aylin'in tek dayanağı, uzun yıllardır dostu olan üç kadın arkadaşıdır. Hayatının geri kalanını eski kocasının kurbanı olarak geçirmemeye ve yeniden aşık olmaya karar verdiğinde, bu üç arkadaşı, adaylarını bir bir Aylin'in önüne serer.
Ama aşk, Aylin'e büyük bir süprizle gelecektir. 


Ahh Kalbim Yorumlar

"Bunca moralsizlik ve şiddet ortasında bize umut veren kitaplar, ilham veren kadınlar da var." 
-Elif Şafak-
 

"Kurgusundaki yaratıcılık, karakterlerin bizden ve gerçekçi oluşu, bir kadının hayatının en zorlu dönemini anlatırken bile güldürmeyi başarmasıyla Ahh Kalbim aşka inanan ya da inanmaya kuvvetle ihtiyaç duyanların bir an önce kapağını açması gereken bir roman. Meriç Mekik de belli ki bizi hep gülümsetecek daha nice sıcak romanın gelecekteki sevilen yazarı!" Aslı Tohumcu-Radikal Kitap

"İyi ki yazmış romanını. Uzun zamandır beni bu kadar güldüren, hafifleten bir kitap okumamıştım. Bu kitap sadece romantik değil aynı zamanda acayip komik, eğlenceli..." 
-Gülenay Börekçi, Habertürk, egoistokur.com-

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .


E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder