E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Percy Jackson ve Olimposlular / Rick Riordan

  • Şimşek Hırsızı
  • Canavarlar Denizi
  • Titan'ın Laneti
  • Labirent Savaşı
  • Son Olimposlu
  • Melez Dosyaları  (  Ara kitaptır 4. ile 5. kitap arasında geçen bir hikayedir)
Özelikle Gençler tarafından çok ilgi gören bir seridir. Kimine göre çocuk serisi denilse de 50 yaşların seriyi merakla bekleyen bir çok takipcisi vardır. Mitoloji ve fantastik bir kurgu severseniz bulabileceğiniz sayılı sağlam serilerdendir.  Konu ve anlatımı yunan mitolojisi üzerine kurulu olan ve insanı her sayfasında maceralara sürükleyen sıkı bir e kitap serisi arıyorsanız tam yerindesiniz. Tüm serinin linklerini aşağıda bulabilirsiniz arasında bir adet ara kitap bulunan serinin tüm ana kitapları mevcuttur ve PDF formatındadır. Bundan sonra ki seri Olimpos kaharamnları seridir yeni başlamıştır yakında paylaşırız onuda sizlerle.

Percy Jackson ve Olimposlular Serisi Hakkında


Şimşek Hırsızı
İşte karşınızda Percy Jackson. 12 yaşında, DEHB(dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu)'i olan ve başı beladan bir türlü kurtulmayan bir çocuk! Peşine takılan, ne olduklarını bir türlü anlayamadığı birtakım doğaüstü yaratıklar da cabası!
Bütün bunların sebebi aslında babasının bir Yunan tanrısı olması, fakat sorunları çözmek tamamen Percy’ye kalmış durumda. Serinin bu ilk kitabında Percy kendini ispatlamak için Zeus’un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalıyor. Yıllardır görmediği babasıyla yüzleşmesi ve tanrılardan bile çok daha güçlü bir hazineyi ortaya çıkarması ise apayrı bir hikâye…


Canavarlar Denizi
Serinin bu ikinci kitabında Melez Kampı’nın sihirli sınırının zayıflaması herkesi dehşete düşürüyor, birisi çok zalim bir planı uygulamaya koydu bile. Percy ve melez arkadaşları bu işe el atmazlarsa yarıtanrıların bu güzel sığınağı yok olma tehlikesiyle karşı karşıya! Altın postu bulmak için Canavarlar Denizi’ne prenses andromeda ve Clarisse ile uzun ve zorlu bir yolculuk ve büyük aile sırları Percy’nin hayatını cehenneme çevirecek. Bir Yunan tanrısının oğlu olmak bir şeref mi yoksa bela mı, işte bu kitapta belli olacak.


 Titan'ın Laneti
Percy’nin şimdi kendisi gibi güçlü dostlarına ihtiyacı var, yeni tanıştığı gizemli melez kardeşler ona destek mi olacaklar köstek mi? Titanların efendisi Kronos en büyük tuzağını kurdu, tanrıları ve melezleri bekliyor! Serinin bu üçüncü kitabında Percy bugüne kadarki en korkunç gerçekle yüzleşiyor: Titan’ın Laneti. Bu lanete sadece çok güçlüler karşı koyabilirler, peki Percy bunu başarabilecek mi?


Labirent Savaşı
Percy'nin ilk lise yılı! Lise ikinci sınıfa geçeceği yazı da melez kampında geçirecek! Titan hala hayatta olabilir!ve bu hiç iyi değil Ve onu yepyeni bir görev bekliyor olabilir... Korku dolu bir labirent ne kadar korkunç olabilir ki?


Son Olimposlu
İşte kehanetin belirleneceği zaman, gerçek en sonunda kendini göstercek . 3. Kitapla beraber Zeus'un kizi thelia avcilara katilarak kendini ölümsüzleştirdi bu yüzden kehanettin percy den bahsettigi kesinlesti.percy dogru secimi yapip olimposu kurtaracak mı yoksa batısına neden mi olacak anna bethle yalnızca arkadas olarak mi kaliıak hepsi bu kitapta.

Melez Dosyaları

Sevgili Genç Melez, Melez Kampı başkatibi Rick Riordanın hazırladığı bu kılavuz kitap sana rehberlik etmenin yani sira Percy Jacksonın daha önce yayınlanmamış üç yeni macerası, kamptan en sevdiğin karakterlerle eğlenceli söyleşiler ve daha pek çok şey içeriyor. Beş kitaplık Percy Jackson ve Olimposlular serisinin dışında yer alan bu kitaptaki öyküler, Labirent Savaşı ile Son Olimposlu kitapları arasındaki zaman diliminde geçiyor. Genç yarı tanrılar Kronosla savaşmadan önce neler yaşadılar, birbirleri hakkında neler söylediler, hepsini öğreneceksin. Percy Jacksonin dünyasın da ki her şeye hakim olmak ve otoriteni konuşturmak istiyorsan bu kitabı kaçırmamalısın. Melez Dosyaları, sevilen karakterlerin resimli kimlik bilgileri ve Olimpos tanrılarının güç çizelgesi ile birlikte genç bir yarı tanrı için tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmanın ipuçlarını veriyor.
 Percy Jackson ve Olimposlular  Serisi indir

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .









E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder