E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Dört Büyük Kutsal Kitap Arşivi / Türkçe Meali

  • Kuran-i Kerim - Hz.Muhammed (s.a.v.) - İslam
  • İncil -  İsa (a.s.) - Hiristiyan
  • Zebur - Davut (a.s.)
  • Tevrat - Musa (a.s.) 
  • Kutsal kitapların indiriliş sıralaması şu şekildedir 
    1. Tevrat, 2. Zebur, 3. İncil, 4. Kuran-ı kerim 
    Bilindiği üzere dört ayrı kutsal kitap yine dört ayrı Peygambere sıra ile indirilmiştir.
    Dünyada kabul gören ve en çok mensubu, inananı olan bu büyük dört Peygambere indirilen kitapların, e-kitap versiyonları epub ve pdf şeklinde ve Türkçe olarak sizlere sunmak istedik.

    Seçtiğimiz kitapların en düzgün mealini ve taranmış versiyonunu  bulmaya çalıştık sizler için. Bizim tavsiyemiz hangi dinden olursanız olun hangi inancı benimsemiş olursanız olun son kitap olan Kuran tarafından da doğrulanmış olan diğer tüm kitapları okumanız doğrultusundadır. İslamiyetin de emretiği  ve ilk emir olan "OKU" sözcüğünü unutmadan ön yargısızca tüm kutsal kitapları okuyup araştırmanız bizce yararınıza olacak bir husustur.

    KUR'AN-I KERİM Hakkında

    Hz. Muhammed (s.a.s.)'e Allah tarafından gönderilen son büyük kutsal kitapdır.
    610 yılının Ramazan ayında bir Pazartesi gecesi yine Hira'daki mağaraya çekilmiş, gönlü ve bütün varlığı ile Allah'a yönelmişti. İşte bu sırada meleklerin en büyüğü olan Cebrâil (a.s.), Allah'ın emriyle peygamberimize gelerek "Oku!" dedi ve bu emri üç defa tekrarladı. Sevgili Peygamberimiz, "Ne okuyayım?" deyince Cebrâil (a.s.), Kur'an-ı Kerim'den beş âyeti tebliğ etti. Böylece ilk vahiy geldi ve Kur'an-ı Kerim nâzil olmaya başladı.

    TEVRAT Hakkında

    Tevrat, Yüce Allah’ın göndermiş olduğu 4 kutsal kitaptan birisidir. Tevrat Yüce Allah tarafından Hz. Musa peygambere indirilmiştir. Tora yada Pentateuk olarak da isimlendirilen Tevrat, Hristiyanlar ve Museviler için kutsal kitap sayılan Tanah ve Eski Ahit kutsal kitaplarının ilk beşine verilen isimdir. Diğer bir ismi ise “Musa’nın Beş Kitabı”. Orjinal Tevrat İbranice yazılmış olup Hz. Musa peygambere indirilen 5 kitaptır.

    İNCİL Hakkında

    Allah tarafından Hz. İsa'ya gönderilen; Tevrat'ın aslını doğrulayan Kur'an-ı Kerîm tarafından tasdik edilen ve bir anlamı da "yol gösterici, aydınlatıcı" olan (el-Maide, 5/46-48), dört büyük kitaptan birisi. Yunanca "Evangelion"; iyi haber, müjde demektir.

  • ZEBUR Hakkında

    Dört büyük kitaptan biri olan Zebur kelimesi anlam itibari ile “parça, yazılı olan ve kitap gibi anlamlara gelmektedir. Yüce Mevla’mız tarafından Hazreti Davud (a.s) gönderilmiştir. Yüce Allah’u Teala ayeti kerimede şöyle buyurmuştur: “Rabbin göklerde ve yerde olanları en iyi bilendir. And olsun ki; biz Peygamberlerin kimini kiminden üstün kıldık. Davud’a da Zebur verdik.”(İsra Suresi, 17/55)


    Dört büyük kutsal kitap PDF versiyonları indir

  • BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .


    E-Kitap Nasıl İndirilir?

    Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
    (Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

    Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
    Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

    Not
    : İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder