E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

İmamın Ordusu / Ahmet Şık

İmamın Ordusu e kitap

Yazarının tutuklu olduğu bir zaman gündeme bomba gibi düşen e kitap.  Aslı Ahmet Şık'ın bilgisayarından basılmadan el konulduğu söylenirken birden bire internete düştü önce yasaklansada sonradan kitabı interneten toplatılmasının bir anlamı olmadığını söyleyen yetkililerin sözü doğrultusunda bizde indireceğiniz siteye sizleri yönlendiriyoruz. Dokunan Yanar adlı  bu kitap Ahmet Şık tarafından yazıldığı öne sürülüyor olsa da aslı yada benzeri olduğu konularında tartışmalar var. Biz sadece sizlerle paylaşarak aslında terör örgütü fetö'nün zamanından beri ne kadar tehlikeli bir yüzü olduğunu göstermek istiyoruz.

İmamın Ordusu Hakkında

Elinizde tuttuğunuz kitap ortaklaşa bir emek ürünü. Birimiz yazdı. Birilerimiz dizgi yanlışlarını düzeltti. Birilerimiz yazım kusuru olup olmadığını denetledi. Birilerimiz noktalama işaretlerinin doğru ve yerinde kullanılıp kullanılmadığını kontrol etti. Birilerimiz "ilk okuma", birilerimiz "son okuma" süreçlerinde sorumluluk üstlendi ve sonuçta bu kitap ortaya çıktı.Bu kadar çok kişiyi tek bir kitapta buluşturan itici güç ise her birimizin düşünce Özgürlüğünü savunma kararlılığı ve şiddet çağrısı içermedikçe her kitabın hiç bir engele takılmaksızın yayınlanabilmesi gereğine olan inancımız ve aydın olarak sorumluluğumuzdu.
(Alıntı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder