E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Her Nefesimde Sen Varsın / Katie Ashley

Katie'den harika bir aşk dolu sımsacacık roman. Erkeklere karşı güvenini hamile bırakılıp terk edildikten sonra kaybeden Megan bundan sonra erkeklerle sadece gönül eğlendirmek üzere takılırken kalbine giren başka bir yabancının planlarıda bir önceki erkek arkadaşı gibiydi başta fakat bu seferki erkek arkadai Megan'a gitikçe tutulunca işler değiştir.

Her Nefesimde Sen Varsın Hakkında

Gerçek aşk, insanın umut ettiklerin dendir.

Megan, eski sevgilisi onu hamile bırakıp terk ettikten sonra, erkeklerden uzak durmaya yemin etmiştir. Henüz uzun süreli bir ilişkiye hazır olmadığından, gelip geçici gönül eğlendirmeler peşindedir. Pesh'le karşılaştığındaysa aradığı ilişkiyi bulduğunu düşünür, çünkü bu dul adamın ihtiyacı olan tek şey, hoş bir kadınla iyi vakit geçirmektir.

Fakat işler Megan'ın planladığı gibi gitmez çünkü Pesh, Megan'ı görür görmez vurulur ve onu tanıdıkça, bu kadının hoppa görünüşünün altında bambaşka güzellikler olduğunu fark eder. Aralarındaki ilişki, kim daha önce pes edecek diye bekledikleri ya da istediklerinden fazlasına ikna oldukları, seksi bir kovalamacaya dönüşür.

Her Nefesimde Sen Varsın Yorumlar


"Katie Ashley okurlarını duygularla örülü bir heyecan kasırgasına sürüklüyor."
-Amazon-

"Hayattan farklı şeyler bekliyor olmak sizi heyecanlandırır ama aşka engel olamaz. Engelleri yıkan bir roman, tek kelimeyle harika."
-Kirkus Reviews-

"Büyüleyici ve ku
ralları altüst eden karakterleriyle çekimine kapılacağınız bir kitap."
-Goodreads-

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder