E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Araf / Tayfun Şahin

 Tayfun Şahin kaleminden yazılmış  olan bu kitabın adı Araf.  Araf bilinmezleri ile insanın içini ürperten aynı zamanda merak uyandıran bir yerdir. Ne yaşamdır, ne de ölüm.  Tayfun Şahin sizi Araf kitabını okurken o kadar ince bilgiler veriyor ki bu kitaba ayrı bir tat ve okunasılık katmış oluyor. Biraz ürpertici ama bu ürperti insana korkudan ziyade haz veren bir şey.

Araf Hakkında

Hayatta kaç şansımız var yaşamak ve ölmek için? Bir kez mi ölüyoruz ve diriliyoruz? Ya varsa Ya yoksa Tayfun Şahin'in çok satanlarda yerini alan ve akılları zorlayan Hazel, Mehdi, Başkan ve Aşk-ı Kıyamet'ten oluşan Aşk Serisi'nden sonra yeni kitabı "Araf" bizi şaşırtan bir sona ulaştırıyor. İster Araf'tan başlayarak başa gidin, ister diğer romanlardan bu sona ulaşın, her kitabında bin bir bilgiyi hiç hissettirmeden bize aktarırken maceranın içine sürükleniyoruz. Araf başlı başına bir kült roman niteliğinde. Gençlere ve yetişkinlere öğütler taşısa da içinde bir romanın akıcılığından ve macerasından ödün vermiyor. Bir kahve arasında elinize aldığınızda sihrinden kurtulamayıp okumaya devam edeceğiniz, kah düşüneceğiniz, kah ağlayacağınız, kah güleceğiniz bir maceranın içine akıveriyorsunuz. Bir romandan beklenenin çok ötesinde bir eser "Araf". Tayfun Şahin'in akıcı ve şaşırtıcı üslubuyla hayata ve ölüme, ölüme ve dirime dair bir roman "Araf" İnsan, Şeytan ve Nefs üçgeninde geçen muhteşem bir maceraya hazır olun

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder