E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Evli Aşıklar / Jackie Collins

Jackie Collins yazarın Evli Aşıklar adlı e kitabı ile karşınızdayız. Bu kitapta yok yok Aşk, Gurur, İhanet, İhtiras ve dahaneler neler ta ki bir cinayete varana kadar. Yanlız uyarmamız gerekirse kitap biraz 18+ bu tür yazılardan hoşlanmıyorsanız tavsiye etmiyor.

Evli Aşıklar  Hakkında

Milyonların tutkusu yazar Jackie Collins, bu yepyeni romanıyla, ihtiras ve aşkın evlilik ve güçle çarpıştığı noktada yaşanan gerçeklere ışık tutuyor.
Ve bu çarpışma bir cinayetle son buluyor. Çarpıcı güzellikteki yirmi dörtlük özel jimnastik eğitmeni Cameron Paradise, Hawaii’den ve bitmek tükenmek bilmeyen küfür dolu nutuklarından birinin ortasındaki eski sörf şampiyonu kocası Gregg’den kaçar. Soluğu L.A’de alır.
Uzun boyu, sapsarı saçları ve insanı deliye döndüren vücuduyla kızımızın seçkin bir fitness kulübünde iş bulması uzun sürmez. Burada L.A’ın en ünlü oyuncularıyla birlikte çalışır. Günün birinde kendi özel stüdyosunu açmakla ilgili planları vardır ve tanıştığı her adam ona asılırken, Cameron’nın tek derdi para biriktirmek ve çılgın partilerde boy gösterip bir L.A skandalı patlatmak yerine olabildiğince fazla çalışmaktır. Ta ki, inanılmaz başarılı, bağımsız film prodüktörü Ryan Richards’la tanışana dek.
Ryan, Hollywood’un şerefsiz para babalarından Hamilton J. Heckerling’in şımarık kızı Mandy Richards’la evlidir. Biricik Hollywood Prensesi eşini bir kez olsun aldatmayan Ryan, Cameron’la tanışınca altüst olur, bütün dengeler sarsılır…“Tarzı tamamen hayali, kadın kahramanları her zaman güçlü ve hırslı, erkekler de tıpkı romanın ta kendisi gibi sizi bütün gece ayakta tutmak için birebir!” Company Magazine
Yalan söylemişti. Hiçbir şey söylediği gibi hızlı değildi ve oyun falan oynamıyorlardı. Natalie daha kapıyı açar açmaz, Blake’in gözleri, öpüşen domuzların altındaki meme uçlarına odaklanmıştı. Penisi o kadar hızlı sertleşmişti ki, bir an kendisi bile, beynine yeterince kan gitmediği için düşüp bayılacağını sanmıştı. Neredeyse beyni zarar görmüştü ve Natalie’ye bunu borçlu olduğunu düşündü. Üstelik bir de aylardır beraberinde gezdirdiği morarmış toplan vardı. Natalie' yi bahçede poposunu havaya dikmiş bir şekilde gördüğü ilk andan beri istiyordu ve bunun için çok uzun bir süredir bekliyordu. Daha önce hiçbir kadını beklemediği kadar uzun bir süreydi bu.
“Çok güzel bir kalçan var." Blake ellerini arka tarafa doğnı kaydınp Natalie’nin ince külotunun altındaki poposunu avuçladı. Kalçasını hafifçe kaldınp ereksiyonunu külotun dikişine doğru bastırdı. Natalie derin bir soluk alınca Blake daha da sert-leşliğini hissetti. Natalie'nin muhteşem güzellikteki yüzüne, ışıl ışıl parlayan mavi gözlerine baktı. O gün ofisteyken nasıl da arzuyla parlamışlardı; tıpkı şu an olduğu gibi. Fakat o günün aksine, Blake şu anda, Natalie'yi daha iyi tanıyordu. Onu çözmüştü artık. Söz konusu kadınlar olunca, normal şartlar altında, anlamak bu kadar uzun sürmezdi. Natalie oldukça açık fikirli bir kadındı fakat çelişkileri ve karmaşıklıkları vardı.

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder