E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Vefa Enver / Bunu Sen İstedin

Bunu Sen İstedin e kitap 

Vefa Enver ait olan bu roman  gerçekten emek verilerek yazıldığı her halinden beli ediyor.
Saten önce ki kitaplarını referans alırsanız bu kitabında ne kadar eğlenceli olduğunu göreceksiniz.
Bir birinden hiç ayrılmak istemeyen iç kız arkadaşın sevdikleri erkek arkadaşları ile ilgili dilekleri ve bu dileklerin gerçek olduğunda aslında ne dilediğimize dikkat etmemizi anlatan güzel bir kurgu ile yazılmış e kitap. İyi okumalar dileriz

Bunu Sen İstedin Hakkında

Tutkulu ve tatlı üç arkadaş, Sibel, Ahu ve Aslı'nın hayatlarında nelerin değiştiğini merak ediyorsanız, bir an önce sayfaları çevirmeye başlamalısınız. Kahramanlarımız sevdikleri adamlarla ve hedefleriyle ilgili olarak ne durumdalar dersiniz? 

"Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçekleşebilir."

Hiç ayrılmadan birbirlerine ait olmayı dileyen bu üç arkadaşın sevgilileriyle ilgili diledikleri her şeyi gerçekten istemiş olduklarından emin misiniz? Mesela Sibel… tutkuyla sevdiği adamın hep hayatında olmasını dilerken birdenbire aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını fark etmişse? Vefa Enver'in Çocuk da Yapamadım Kariyer de adlı romanında tanıdığımız karakterlerine bu romanda da doyamadıysanız, Neyse ki Çocuk Yaptım'ı okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder