E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Gece Evi Serisi - House of Night Series / Kristin Cast ve P. C. Cast

Şimdiye kadar okunmuş ve konuşulmuş en büyük serilerden biridir belki de Gece Evi Serisi.
Konun ilk kitabından şaşkın bir ilk vampire dönüşüm hikayesinden özel bir vampir yatılı okuluna yerleştirilen çaylağımızın macerası ile başlamaktadır ama gerilimi ve heycanı hiç bir kitapta düşmeyen sizi içine alan kurgusu ile bir çok vampir kitabına ilham kaynağı olmuş bir seridir Gece Evi Serisi.

Gece Evi Serisi Hakkında

Gece Evi Amerikan yazar P.C. Cast ve kızı Kristin Cast tarafından yazılan vampir-merkezli fantezi romanları serisidir. Seri, çaylak bir Vampire dönüşünce Tulsa, Oklahoma'daki Gece Evi adlı yatılı okula geçmek zorunda kalan 16 yaşındaki Zoey Kızılkuş'un maceralarını konu alır. Seri 63 hafta boyunca New York Times Best Seller Listesi'nde bulundu ve sadece Kuzey Amerika'da yedi milyonun üstünde kopyası basıldı.27 Ekim 2009'da ilk basımı çıkan 6. kitap Baştan Çıkarılmış, o hafta 1. sırada USA Today bestseller listesine girdi. Ocak 2010'da, İşaret'in Almanca çevirisi Gezeichnet, Der Spiegel bestseller listesinde 1 numaraya yükseldi. Seri şimdiye kadar 39 ülkede on milyondan fazla sattı. Serinin en yeni kitabı Yanmış Amerika'da 27 Nisan 2010'da, Türkiye'deyse 11 Mayıs'ta çıktı. Tıpkı Baştan Çıkarılmış gibi, çıktığı hafta 1. sırada USA Today bestseller listesine girdi. Amerikan kitap şirketi St Martin's Press tarafından basılan seride oniki kitabın yer alması planlanıyor. Ayrıca 2008'de, serinin film uyarlaması hakkındaki planlar da açıklandı.
-wikipedia-

Gece Evi Seri Sıralması

1. Kitap: İşaret
2. Kitap: İhanet
3. Kitap: Seçilmiş
4. Kitap: Vahşi
5. Kitap: Av
6. Kitap: Baştan Çıkarılmış
7. Kitap: Yanmış
8. Kitap: Uyanmış
9. Kitap: Kader
10. Kitap: Saklanmış
11. Kitap: İntikam
12. Kitap: Kefaret

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder