E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Aldatılan Kadının İntikamı / Tracy Bloom

Tracy Bloom'u takip edenler bilirler ne kadar espiriye yeteneğinin olduğunu yalnız bu espiriler sıradan değil zeka dolular. Aldatıldıktan sonra kötü karaktere dönmek ve komik olduğu kadarda etkili yöntemlerle intikam almak nasıl olurdu ? işte bunları terk edilmiş kadınlara gazetede yazılar ile tavsiye veren fakat kimsenin bilmediği bir şey olarak kendisininde onlarca kez terk edilmiş olması işi gayet ilginçleştiriyor. En sonunda yine sadece bir mesajla terk edile Suzie kötü kız olmak için ilk adımı atıyor.

Aldatılan Kadının İntikamı Hakkında

Aşk hayatınız enkazdan farksız sa ne yaparsınız? Elbette kalbinizi kırmaya cüret eden bütün erkeklerden intikam alırsınız. 

Otuz altı yaşındaki Suzie Miller, gazetedeki köşesinde kadınlara ilişki tavsiyeleri veriyordur ama kendisi de defalarca terk edilmiş, kandırılmış ve aldatılmıştır. Çok umutlu olduğu son sevgilisi tarafından da tek bir mesajla terk edilince nihayet isyan bayraklarını çeker ve hayallerini yıkan bütün erkeklerden tek tek intikam almaya karar verir. En çılgınca planlarını hayata geçirmenin verdiği rahatlamayla, Sevgili Suzie adlı tavsiye köşesini okuyan kadınları da kendine uydurur. Ama tam da bekârlığını kucaklayıp çiçekler açmaya başlamışken karşısına biri daha çıkar ve her şey tepetakla olur...

Suzie bir istisna için yüreğinin parçalarını bir araya getirebilecek midir? 

Aldatılan Kadının İntikamı Yorumlar


"Tracy Bloom'un adını gördüğüm anda aklıma katıksız zekâ, iyi bir espri anlayışı ve günümüz ilişkileri geliyor. Her iki kitabı da onu bu kategoride sağlam bir yere oturttu. Şapkadan çıkaracağı bir sonraki şeyin ne olduğunu çok merak ediyorum." 
-Pajama Book Girl -

"Aldatılan Kadının İntikamı, sizi gülmekten ağlatacak anlarla, sevimli karakterlerle, intikamla ve romantizmle dolu müthiş bir hikâye! Tracy Bloom'u çok tuttum ve diğer pek çok okur gibi yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyorum!" 
-Megan Reading in the Sunshine-

"Çok komik! İlişkisinde karanlık tarafa geçen herkesin okuması gereken bir kitap." 
-Coleen Nolan-

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder