E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Eros Hedefi Şaşırırsa / Heidi R.Kling

UYARI! Bu kitap ihanet, intikam ve daha da önemlisi ele avuca sığmaz bir kötü çocuk içerir.
 Heidi R.Kling tarafından yazılmış ve bir aşkın içinde olması ve olmaması gereken herşeyi tek başlık altında toplayan güzel bir e kitap sizlerle. Çok mutlu giden bir birlektelik sonucu en yakın arkadaşı tarafından ve erkek arkadaşı ile aldatıldıktan sonda değişimini okuyacağız. Bir intikam duygusu bir kızı nekadar değiştirebilir. 

Eros Hedefi Şaşırırsa Hakkında


Kızın alınacak bir intikamı, erkeğin de mükemmel bir intikam planı vardı… Hazel McAllister hayatından memnundu. Mükemmel notları ve harika bir çevresi vardı. Ta ki sevgilisi onu en yakın arkadaşı Kimmy'yle aldatana kadar. Sonra Kimmy'nin erkek kardeşi Felix ona güzel bir fikir verdi: Onu aldatan sevgilisinden intikam alıp onurunu kurtarmak. Felix James de yaşadığı hayatı seviyordu. Onunla beraber olmak için can atan güzel kızlar ve bol bol sörf. Hayatında duygusallığa yer yoktu. Ama Hazel'ın başına gelen olayı gördüğünde daha fazla dayanamadı. Onu eski erkek arkadaşının karşı koyamayacağı ve kalbini tekrar kıramayacağı bir kıza dönüştüreceğine söz verdi. Hazel, intikam planı ilerlerken Felix'e daha büyük bir ilgi duymaya başladı. Ama intikam onu Felix'in asla birlikte olmayacağı bir kıza dönüştürmekteydi. Sonunda Hazel çok zor bir seçimle karşı karşıya kaldı: İntikam ya da Felix yani kalbini çalan çocuk. 


BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder