E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Sarhoştum Hatırlamıyorum / Jennifer Echols

Jennifer Echols nasıl gençlik ve romantik kitabı yazılacağını bilen bir yazar. Sarhoştum Hatırlamıyorum adlı romanın baş kahramanı kızımız Zoey olan ve bir gün hayatını düzene koymaya karar vermesi ile işler daha ters gidip bir kaza geçirir fakat kısmen hafızasını kaybeden kız kazadan önceki kısa bir süreyi hatılayamaz bu yüzden etrafında ki olaylar kendine saçma gelmektedir. Bakalım Zoey bu durumdan nasıl kurtulacak.

Sarhoştum Hatırlamıyorum Hakkında


Unutulanları tercih etme şansınız yoktur, sonradan hatırlananları da...
Zoey'in unutmak üzere hazırladığı liste oldukça kabarıktır: babasının kızı yaşındaki sevgilileri, annesinin tam bir umutsuz vaka oluşu ve okulda inatla peşini bırakmayan yakışıklı belalısı Doug... Hayatının git gide kaosa sürüklendiğini hisseden Zoey, bu duruma bir son vermek ister. Bunun için iyi aile kızı rolüne bürünecek, çalışkan bir öğrenci olacak ve ultra popüler futbolcu sevgilisi Brandon'la herkesi kıskandıran ilişkisine devam edecektir.



Fakat talihsizlikler Zoey'in peşini bırakmaz. Geçirdiği trafik kazasının ardından hayal meyal hatırladığı tek şey, Doug'un onu hurda arabadan çıkarışıdır. Peki kaza anında yanında neden Brandon değil de Doug vardı? Neden Doug beklenmedik bir şekilde aralarında bir şeyler geçmiş gibi davranıyordur? Daha da garibi, Brandon neden ona karşı eskisi gibi değildir? Ve kahrolası hafızası neden ona hiç yardımcı olmuyordur? Zoey, bir anda kendiyle ilgili tüm önemli detayları unutmuştur. Acaba bu durum Zoey için yeni bir hayatın başlangıcı mı olacaktır?

Sarhoştum Hatırlamıyorum Yorumlar

"Başından sonuna kadar yazarın sizi nereye götüreceğini tahmin edemeyeceğiniz, büyüleyici bir roman."
Publishers Weekly

"En sevdiğiniz kitapların bulunduğu rafa koyacağınız 
yepyeni bir roman sizi bekliyor." 
BookPage

"Echols, karakterleri arasındaki ilişkileri geliştirmek üzerine özel yeteneği olan olağanüstü bir yazar."
Romantic Times

"Severek okuduğum ve rahatlıkla önerebileceğim bir kitap. İlk aşklar için bir yol gösterici gibi adeta ve evet...
bu kitap tek kelimeyle HARİKA!!!"
YA Reads

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder