E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Şeytanın Rüya Kapanı - The Devils Serisi 2 / Donna Hosie

Cehennem tarihindeki en büyük hırsızlık
Donna Hosie tarafından yazılan ve yılın en iyi kurgusu ödülü alan bu e kitap inanın bildiğiniz hiç bir kitaba benzemiyor. Kitabımız cehennemde geçiyor ama bu cehenneme biraz özene bilirsiniz.
Mesela orada da kariyeri için çırpına insanlar var desek ?

Şeytanın Rüya Kapanı Hakkında

Cehennem'in muhasebe ofisine stajyer arandığını duyan Melissa "Medusa" Pallister bu işi almak için can atıyor. Sadece en havalı patrona sahip olmak için değil, gizemli ölümüne dair aklından hiç çıkmayan soruların yanıtlarını Şeytan'ın stajyeri olan Mitchell Johnson'da bulacağını bildiği için. Fakat cevaplara ulaşmak, işi kapmak kadar kolay değil. Özellikle Cehennem kilit altına alınmışken. Yanlış ellerde yok oluşa neden olacak güçteki Cehennem'in en tehlikeli silahının, Rüya Kapanı'nın, çalınmasıyla onu geri getirme görevi Şeytan Takımı'na düşüyor. Macera dolu bu yolculukta Medusa aradığı cevaplara adım adım yaklaşıyor. Fakat hatıralarının silinmesiyle ortaya çıkan tehlike çok daha yakınında.

Şeytanın Rüya Kapanı Yorumlar

Cybıls
En İyi Gençlik Spekülatif Kurgu Adayı

Yalsa 2015
En İyi Gençlik Kurgu Kitabı

"Görkemli bir komedi."
-Kirkus Reviews-

"Hosie, ölümden sonraki hayata çeşitli kültür ve inanışları da katarak maceraya devam ediyor. Zekice kurgulanmış bu kitap, okurlarının favorisi olacak." 
-School Library Journal-

"Cehennemde aksiyon ve komedi hiç dinmiyor. Devamı için beklemede kalın." 
-Booklist-

"Hız kesmeden maceraya devam." 
-Foreword Reviews-

BU KİTABI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK’ i TIKLAYINIZ . . .

E-Kitap Nasıl İndirilir?

Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır.  (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz
(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not
: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder