E-Kİtap Nasıl İndİrİlİr?


Bu linklere tıkladıktan sonra ise karşınıza tam ekran bir reklam açılacaktır. (Bknz. Üsteki Resim) Sol üst köşede ise 5-10 sn geriye sayan bir sayaç mevcut sayaç saymayı bitirince GEÇ yazısı görünecektir, GEÇ yazısına tıkladıktan sonra indirme sitesine yönelirsiniz

(Harici farklı reklamlar açılırsa o sayfaları kapatabilirsiniz.)

Sonrasındaysa indirme sitesinin talimatlarına göre hızlıca dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.

Herhangi bir sorun yada kırık linkle karşılaşırsanız bize sorun yaşadığınız kitabın altına yada buradan yorum olarak yazabilirsiniz.

Not: İndirme linkine tıklayınca açılan geç reklamları, sizi rahatsız ediyorsa veya uygunsuz reklamlar çıkıyorsa bize bildirin talep olursa reklam kaldırılır.

6 Ocak 2017 Cuma

Stephen King Arşivi / 41+ E-Kitap

Herkes benim korkunç biri olduğumu düşünüyor. hiçte bile,  bende çocuk kalbi var; masamda bir kavanozun içinde! - 


Dünyanın en büyük korku ve fantastik üzerine yazarı desek hiçte abartmış olmayız Stephen King'i neredeyse tüm kitapları filmlere uyarlanmış ve rekorlar kırmış bir yazardır kendisi. Neden bu tür kitaplar yazıyorsunuz sorusuna; çocukluğunda çelimsiz olduğu için diğer kişiler tarafından itilik kakılan biri olduğunu bu yüzden o çocuklara korku hikayeleri anlatarak onları korkuttuğunu ifade etmiştir. Aynı zamanda şuan halen senaryo yazmaya devam eden ünlü yazar kitap yazmaya biraz ara vermiş gibi. Bu Stephen King E-Kitap arşivinde yazara ait olan bir çok kitap yer almaktadır sizler için en sevilen Romanlarından derlenmiş olan bu e-Kitap PDF arşivini zevkle okuyacağınızı tahmin ediyoruz.

Stephen King Hakkında


“Korku-gerilim türünün en çok satan yazarı” unvanına sahip olan yazar Stephen King, 1947'de ABD / Portland'da dünyaya geldi. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra, ağabeyi David ile annesinin yanında büyüdü. 1970’lerden bu yana 60 adet kitabı yayımlanan ve kırk milyonun üzerinde hayranı olan Stephen King, ilk hikayelerini 1963’te henüz 16 yaşındayken yazdı ama bunları ancak 20 yaşındayken yayımladığı “Startling Mystery Stories” adlı toplama kitabında kullanabildi. Zamanla kısa öykülerden romanlar yazmaya başladı. Ardından da senaryo çalışmalarına yöneldi ve senaryosunu yazdığı bazı filmlerde oyunculuk ve yönetmenlik de yaptı. 1971 yılının Ocak ayında kendisi de bir yazar olan Tabitha King ile evlendi.

Stephen King E-Kitapları PDF İndir

İndirmek istediğiniz Stephen King e kitabının üzerine tıklamanız yeterlidir.

Yukarıda bulunan Stephen King E-Kitaları hakkında sormak istediğiniz veya arşive başka eklenmesini istediğiniz e-Kitaplar olursa aşağıda ki yorum bölümüne yazmanız yeterlidir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder